>> Randevu Almak için Buraya Tıklayınız!
































































27 Haziran 2012 Çarşamba

Mide İlaçları Kanser Yapar mı? Mide İlaçları Kullanımı

Oldukça çok sorulan bu soruyu ve cevabını sizlerle paylaşmak istedik... Amerikada Yapılan bir araştrmada 120 milyon insan üzerinde denenilen bu araştırma da mide ilaçlarını kanser yapmadığı ortaya çıkmıştır.. Asıl olan gelişigüzel ilaç kullanmamaktır... Gerçekten ihtiyacı olan mide ilaçlarını kullanmalıdır... 
Mide Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr.Murat Tuncer: Mide ilaçlarını gereksiz kullanmayın.


Başka yapılan bir araştırma da ise Mide kanseriyle ilgili yaptığı bilimsel çalışma ABD’nin ‘Internatıonal Journal Of Canser’ adlı Tıp dergisinde yayınlanan Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halis Süleyman, mide ülserini ortadan kaldırmak için verilen ilaçların, kanser oluşma riskini artırdığını öne sürdü.
Midenin doğal fonksiyonlarının, ilaçla baskılanması halinde dengenin bozulmasına yol açtığını belirten Prof. Dr. Süleyman, “Mide ülserini tedavi etmek için verilen ilaçlarla doğal yapı bozuluyor. Bir yandan ülseri iyileştirmeye çalışıyoruz, diğer yandan da kanser yapmaya çalışıyoruz. Oysa midenin doğal fonksiyonlarını etkilemeden mide ülserini iyileştirecek ilaçlara ihtiyaç var” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder